HOLM TRÄVAROR SÖKER CHEF TILL VÅR BYGGDIVISION

Holm Trävaror söker en chef som tar ansvar för vår försäljning till bygghandeln.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande samt beredd att ta dig an uppgifter för att driva företaget framåt och till nya nivåer.
Du förväntas leda det dagliga arbetet samtidigt som du jobbar operativt. Arbetsuppgifterna består bland annat av försäljning inom eget distrikt, delegering, samordning och logistiklösningar.
Dessutom kommer du att vara i centrum för flödet inom avdelningen och vara behjälplig vid inköp av varor.
Du kommer att jobba i ett glatt team som brinner för att alltid hitta det bästa för företaget och dess kunder. Som person är du social, stresstålig och målmedveten. Du har även bra ledaregenskaper och god datakunskap.

Har du erfarenhet av att jobba mot bygghandel och med massivträ ses det som meriterande men är inget krav. Det krävs att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska.
Huvudkontoret för vår byggdivision är i Sala. Tjänstens stationering kan diskuteras.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 20 mars. Frågor rörande tjänsten besvaras av Klas Blom på 0709-278 459.
Holm Trävaror AB är ett företag som Importerar och säljer massivträ och träbaserade skivor till industrikunder och bygghandel. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.