Holm Trävaror söker ekonomianvarig – Sävsjö

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande samt beredd att ta dig an uppgifter för att driva företaget framåt.

Du förväntas leda det dagliga arbetet inom ekonomi samtidigt som du jobbar med övriga administrativa uppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av löpande bokföring, bokslut, skatter, valutahantering, löner m.m. Arbetet kommer att vara mycket flexibelt och motiverande. Det finns även stora möjligheter att utveckla och effektivisera arbetet.
Till ditt stöd har du koncernens CFO som även kommer att vara ditt bollplank.

Du kommer att jobba i ett glatt team som brinner för att alltid hitta det bästa för företaget och dess kunder. Som person är du social, stresstålig, målmedveten. Du har även bra datakunskap och har inga problem med Svenska och Engelska i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 4 november. Frågor rörande tjänsten besvaras av Kalle Steifeldt på 0706-521 410.

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr