Holm trävaror söker innesäljare till Sala

Vi söker ny medarbetare till vårt glada och härliga gäng på Holm Trävaror!

Holm Trävaror AB är en ledande leverantör av massivträ, träbaserade skivor, kantlist, lim m.m. till industri, skola och bygghandel. Företaget är etablerat i Sala, Stockholm, Sävsjö och Göteborg. Vi är 45 medarbetare och omsätter ca 220 Mkr.

Vi söker dig som är positiv, engagerad och kundorienterad, samt beredd att ta dig an uppgifter för att driva företaget framåt och till nya nivåer.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du har ett stort servicetänk, bra på att samarbeta och har stort eget driv. Du har ett intresse för försäljning och har erfarenhet av att arbeta med service gentemot kunder. Du har en förmåga att skapa och vårda relationer som bidrar till bra samarbete, både internt och externt. Då du har varierande uppgifter ser vi att du är skicklig på att strukturera, organisera och prioritera dina uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kundsupport
  • Försäljning och orderregistrering
  • Arbeta aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplanering och problemlösning
  • Tillhandahålla och följa upp kundofferter
  • Reklamationshantering


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som engagemang och en hög arbetsmoral. Du kommer att vara del utav ett glatt och engagerat team.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Kunskap/erfarenhet av massivträ och/eller träbaserade skivor ses som meriterande.
Goda datorkunskaper, samt goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav.

Frågor rörande tjänsten besvaras av Sofie Liljefamn, 0382-464 73.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 26 Februari. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!