HOLM TRÄVAROR SÖKER Ställföreträdande LAGERCHEF

Holm Trävaror söker nu en medarbetare till vår enhet i Sala.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande, intresse av att utvecklas som person samt strävar efter utveckling som gynnar företaget och dess medarbetare.

Du förväntas leda det dagliga arbetet på vårt lager tillsammans med vår lagerchef samtidigt som du jobbar operativt. Arbetsuppgifterna består bland annat av plockning av order, lagerförflyttningar, in- och utleveranser, truckkörning, fraktbokningar och logistiklösningar.
Du kommer att jobba i ett glatt team som brinner för att alltid hitta det bästa för företaget och dess kunder. Som person är du social, stresstålig, målmedveten. Du har även bra ledaregenskaper och god datakunskap.

Har du erfarenhet av att jobba med massivträ ses det som meriterande men är inget krav.
Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 10 maj. Frågor rörande tjänsten besvaras av Kalle Steifeldt på 070-6521410.

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.