Vi söker en ekonomiassistent på 100% till Sala kontoret

Holm Trävarors positiva utveckling fortsätter och vi söker nu personal till vår ekonomiavdelning i Sala.

Du kommer jobba med uppgifter inom vår ekonomiavdelning som ex. fakturering, intrastat, tullhantering, kund- och leverantörsreskontra, statistikrapportering, kravhantering, frakter, m m. Du kan även komma att bemanna vår reception och ansvara för telefonväxeln där både våra anställda, kunder och leverantörer kan höra av sig.

Du är en positiv och mycket serviceinriktad person med gott ordningssinne och god samarbetsförmåga samt kan tala, läsa och förstå svenska utan problem. Du har erfarenhet från arbete inom ekonomi och administration. Vårt affärssystem är Visma Business och erfarenhet från större affärssystem är en fördel. Excel och Word är naturliga arbetsverktyg för dig. 

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 3 maj. Frågor rörande tjänsten besvaras av Carl-Johan Steifeldt 070-6521410.

———————————————–

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim  m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.