Vi söker en säljare – Västergötland

Holm Trävaror växer och vill förstärka vårt team med ny säljare som utgår från Sävsjö med tillträde snarast.

Holm Trävaror söker dig som är engagerad och ansvarstagande, samt beredd att lära dig nya saker för att driva företagets försäljning framåt.

Du kommer att jobba med försäljning av hela vårt produktsortiment, där du dagligen söker kontakt med nya och befintliga kunder. Arbetsområdet är Västergötland med där tjänsten utgår ifrån kontoret i Sävsjö. Du ingår i ett större säljteam och får uppbackning och support av våra innesäljare i ditt dagliga arbete.

Som person är du social, stresstålig, målmedveten, samt har goda datakunskaper och förmågan att formulera dig väl i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 30 april. Frågor rörande tjänsten besvaras av Carl-Johan Steifeldt 070-6521410.

———————————————–

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim  m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.