Vi söker personal då vi utökar vår turbilsslinga

Som ett steg i Holm Trävarors fortsatta tillväxt och utvecklade service söker vi en operatör till våra formatsågar samt en truckchaufför till vårt lager.

Du kommer att arbeta som operatör vid företagets formatsågar. Du kommer även vara delaktig i optimering och programmering av formatsågarna.
I arbetsuppgifterna ingår även körning med truck, lossning av ankommande skivmaterial och hantering av skivor från lager.
Vi vid rekryteringen att värdesätta om du har intresse och kunskap för service och underhålla av maskiner.

Vidare söker vi en truckchaufför som gillar utveckling och utmaningar.
Som person är du driftig, engagerad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, noggrann och initiativrik, har god samarbetsförmåga samt kan tala, läsa och förstå svenska utan problem.

För att vara aktuell för dessa tjänsten ser vi att du har truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst ses som meriterande.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 25 oktober.
Frågor rörande tjänsten besvaras av Richard Wetterholm 0382-464 76.

———————————————–

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim  m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.