Skip to main content

Inredningsarkitekter

Exklusivt, trendigt, funktionellt…

På Holm Trävaror hjälper vi dig som arkitekt att uppnå perfektion. Vi lagerför ett brett sortiment och genom våra leverantörer kan vi få fram det mest exklusiva och trendiga.

Vi har ett stort sortiment av skivmaterial såsom laminat, komposit m.m. Vi importerar massivträ från hela världen och har ett stort och brett lagerhållet produktsortiment. Det finns många spännande träslag som är lätt att bearbeta och ger en naturlig och varm känsla till inredningen. 

Vi hjälper arkitekter, formgivare och entreprenörer med materialval till såväl byggprojekt som inredningsdesign.

Hos oss på Holm Trävaror kan arkitekter, formgivare och entreprenörer välja ur ett brett sortiment från ledande leverantörer inom fanér, massivträ, kantlist, laminat och skivmaterial. Vi har erfarenhet och stort materialkunskap, och hjälper dig att hitta rätt material till ditt projekt. 

MASSIVTRÄ – från alla världens hörn

Vi importerar massivträ från hela världen och har ett stort och brett lagerhållet produktsortiment. Vårt breda nätverk med många kontakter ger oss även möjlighet att erbjuda en mängd träslag utöver vårt lagersortiment.

SKIVMATERIAL

Vi erbjuder högtryckslaminat, kompaktlaminat, genomfärgad MDF, komposit m.m. för bl.a. inredningar i kök, våtrum, restauranger, butiker, hotell och möbler. Vi har ett väl utvalt sortiment och håller oss uppdaterade på de senaste kollektionerna och trenderna. Vi guidar våra kunder oavsett om det gäller nytänkande design eller bidra med vår materialkunskap.

MILJÖ OCH HÅLLBARHET | FSC® och PEFC

Miljö är en central del i Holm Trävaror AB:s verksamhet. Vi strävar efter att erbjuda produkter samt tjänster med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vi kan köpa och sälja massivträ och träbaserade skivor som är FSC®-certifierade (FSC® C071227) och PEC certifierade (PEFC/05-37-268).


Jenny Roolf

Ansvarig för kontakten med arkitekter och formgivare

Phone +46(0)709 278 175
jenny.roolf@holmtravaror.se

Inspiration

Butiksinredning

Losán

Kontor

Pfleiderer

Offentlig miljö

Losán

Offentlig miljö

Lamicolor

Marin miljö

Pfleiderer

Hotell

Pfleiderer

Kontor

Losán

Hotell

Losán

Restauranginredning

Staron Solid Surfaces

Offentlig miljö (Lekplats)

Massivträ

Köksarkitektur

Losán

Köksarkitektur

Pfleiderer

Köksarkitektur

Staron Solid Surfaces

Marin miljö

Lamicolor