Vi söker en TEKNISK SÄLJARE

Vi söker ny medarbetare till vårt glada och härliga gäng på Holm Trävaror!

Holm Trävaror AB är en ledande leverantör av lim, träbaserade skivor, massivträ, kantlist m.m. till industri och bygghandel. Med mångårig erfarenhet av limteknik erbjuder vi våra kunder en gedigen kunskapsbank samt ett brett sortiment av lim och rengöringsmedel. Företaget är etablerat i Sävsjö, Göteborg, Sala och Stockholm. Vi är 45 medarbetare och omsätter ca 220 Mkr.

Vi söker dig som är positiv och resultatinriktad, som drivs av att hitta optimala lösningar för våra kunders behov. I rollen är du ansvarig att erbjuda nya och befintliga kunder ett brett sortiment av lim- och rengöringsprodukter för trä- och möbelindustrin.

Som person är du självständig, strukturerad och ansvarstagande, samt effektiv i arbete kring rese- och besöksplanering. För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är förtroendegivande, bra på att samarbeta och har stort eget driv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Försäljning med eget kundansvar
  • Bygga långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder
  • Arbeta aktivt med kunderna beträffande materialval och problemlösning
  • Förbereda och genomföra möten vid ett flertal tillfällen varje vecka med nya och befintliga kunder
  • Tillhandahålla och följa upp kundofferter
  • Orderläggning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som engagemang och en hög arbetsmoral. Du kommer att vara del utav ett glatt och engagerat team.

Placeringen av tjänsten är vårt kontor i Sävsjö eller i Göteborg. Distributionslager för lim- och rengöringsprodukter finns i Sävsjö.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare med tekniskt inriktad industriförsäljning. Kunskap/erfarenhet av lim- och/eller rengöringsprodukter ses som meriterande.
B-körkort, goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav. Frågor rörande tjänsten besvaras av Sofie Liljefamn, 0382-464 73.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 20 November. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

NYHET! Lim- och rengöringsfolder

Vårt sortiment av lim- och rengöring finns nu presenterat i en rykande färsk folder. Här finns alla lim- och rengöringsprodukter samlade på ett och samma ställe! Se till att få ditt exemplar av din säljare!

Semestertider 2020

Vi kommer att ha semesterstängt enligt nedan på våra enheter.

Sala                  v. 28-31
Sävsjö              v. 28-31
Stockholm       v. 28-31
Landvetter       v. 28-31


För att inte komma i akut behov av produkter under semestern ber vi Er se över behov av material i god tid innan v.28

Gällande Covid-19

Holm Trävaror följer noga utvecklingen gällande Covid-19. Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten löpande. Vår prioritet är att säkra våra medarbetares och kunders hälsa och säkerhet, samtidigt som vi fortsätter att leverera våra produkter och tjänster.

Vid denna tidpunkt har vi inte några leveransproblem kopplade till Covid-19-utbrottet. Om förändring sker som påverkar vår verksamhet kommer vi uppdatera denna information.

Produktkatalog 2020

Vi rivstartar året med en helt ny produktkatalog som precis har kommit från tryckeriet. Fråga din säljare om ett exemplar!