Ökad satsning för arkitekter

Vi välkomnar Jenny Roolf som ny produktansvarig för laminat.

Jenny har mer än 20 års erfarenhet inom branschen och kommer att ansvara för laminatförsäljning samt kontakten med arkitekter och formgivare.
Hon ska guida rätt bland våra materiel och dekorer som täcker de flesta behoven för den tillverkande industrin. Exempelvis högtryckslaminat, kompaktlaminat och melaminbelagda skivor.

Välkommen Jenny!

Certifierad VILMA-leverantör

Vi har under de senaste åren märkt att kraven från bygghandeln har ökat vad gäller korrekt artikelinformation enligt regelverket Vilma. Därför är det kul att meddela att vi nu är certifierade på den högsta nivån – Vilma 2.6.

Vilma är framtaget av branschorganisationen Byggmaterialhandlarna för att säkra tillgången på bra och korrekt artikelinformation

Öppettider / turbilskörningar jul och nyår

Det börjar närma sig julledighet och det innebär att turbilarna kör enligt:
Vecka 51 – V. Götaland (måndag), Halland (tisdag), Kronoberg/Kalmar/Ö.Götaland (onsdag), Dalarna (ingen leverans)
Vecka 52 – Inga leveranser
Vecka 1 – Dalarna/V.Götaland (måndag), Halland (tisdag), Kronoberg/Kalmar/Ö.Götaland (onsdag)
Vecka 2 – Kör Turbilarna ordinarie schema.  
 
Vi har stängt mellan 24/12-1/1 samt 6/1.

Holms väggkalender 2023

Vår väggkalender är alltid lika populär och nu har vi fått in 2023 års edition. Be om ett exemplar när du pratar med din säljare!

Ökad satsning på hållbarhet

Nu är hon här! Josefine Häggström som är ny Hållbarhetsanvarig i Holmgruppen.
Holm Trävaror arbetar med spårbarhetssystem för att säkerställa att våra trävaror kommer från hållbara skogsbruk, som samtidigt skapar rättvisa förhållanden för de människor som är beroende av inkomst från skogen. Holm Trävaror är certifierad för FSC® och PEFC™.

I tillägg till detta arbetar vi inom koncernen också enligt gällande EU-direktiv och med kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO, samt med en egen verksamhetspolicy för ansvarsfullt företagande.

Vi följer förändringar i vår omvärld och regelverk så att vi kontinuerligt kan uppdatera våra system och processer för att säkerställa att vi alltid följer gällande norm.

Det är mitt i detta som du hittar Josefine.

Välkommen Josefine!

Holm Trävaror säljer till företag och skolor. Privatpersoner hänvisas till slojd.holmtravaror.se