Skip to main content

Industrisortiment

Vi levererar med trygghet och kvalitet

Holm Trävaror erbjuder ett brett sortiment av massivträ och träbaserade skivor. På våra lager finns exempelvis över 70 olika träslag och ett skivsortimentet som omfattar bl.a. fanerade skivor, MDF, plywood, melamin, hardboard, spånskivor, lamell, limfog och OSB. Dessutom har vi Sveriges största lagerförda sortiment av kantlist.

Beställ snabbt och enkelt via vår e-handel

Som registrerad företags- eller skolkund kan du beställa direkt via vår e-handel – ehandel.holmtravaror.se Inloggning får du genom att kontakta din säljare.

Snabba leveranser med egen turbil

Vi erbjuder snabba leveranser med såväl externa fraktbolag som ett eget turbilssystem som täcker i stort sett hela Sverige. Ett brett sortiment gör att du som kund kan få alla tänkbara trävaror och skivprodukter med en och samma leverans. Våra inomhuslager på totalt cirka 30 000 m² finns i Sala, Sävsjö, Borås, Stockholm och Skellefteå.

Vidareförädling

Vi hjälper gärna till att effektivisera våra kunders produktion och kan leverera måttanpassade och vidareförädlade produkter. Exempel på det är formatsågning av skivmaterial samt sågning, hyvling, putsning och ytbehandling av trävaror.

Produktkatalog

Är du nyfiken på vårt sortiment? Kontakta din säljare eller närmsta kontor.

FSC®-CERTIFIERADE

Vi kan köpa och sälja massivträ och träbaserade skivor som är FSC®-certifierade (FSC® C071227).