Skip to main content

Plywood

Björkplywood av högsta kvalitet

Björkplywood används ofta till inredningar, snickerier och emballage. Vi hjälper till med effektiva val av plywood för optimering av utseende, funktion, kvalitet, tillverkning och lönsamhet.

Produktsortiment

I vårt sortiment finns bl. a. plywood för interiör, exteriör och konstruktion. Vi kan också erbjuda kundanpassad plywood för att möta specifika behov. Oavsett om det handlar om plywood för konstruktion, tillverkning av båtar, möbler, dörrar, inredning eller andra specialtillämpningar.

Se vårt lagersortiment i vår e-handel – ehandel.holmtravaror.se

Interiör Björkplywood

Plywood Interiör

INTERIÖR BJÖRKPLYWOOD är ett högkvalitativt byggmaterial med utmärkt hållbarhet och fuktbeständighet. Interiörplywoodet är lätt att arbeta med och är är idealisk för inredning. Det är vattenbeständigt, men det rekommenderas inte att använda det för yttre ytbehandling.

Exteriör björkplywood

Plywood Exteriör

EXTERIÖR BJÖRKPLYWOOD är ett högkvalitativt byggmaterial med hög hållbarhet och fuktmotstånd. Håller sina prestandaegenskaper under förhållanden med hög luftfuktighet utan att deformeras. Kan användas både inomhus och utomhus.

Filmbelagd björkplywood

Plywood filmbelagd

FILMBELAGD BJÖRKPLYWOOD är en högkvalitativ plywood belagd med hartsbehandlat papper som blir en skyddsfilm under produktionen. Denna typ av plywood används ofta inom byggbranschen och fordonsproduktionen. Det är lätt att montera och arbeta med.