Skip to main content

Vi levererar direkt till dig!

Leverans med turbilar över hela landet och ett gott samarbete med externa fraktbolag ger snabba leveranser direkt till kund.

Försäljnings- och leveransinformation
för industri och bygghandel

Försäljnings- och leveransvillkor enl ABM07-TRÄVAROR. I lydelsen ”trävaror/trävaran” punkt 11-36 innefattas samtliga våra produkter.

Försäljnings och leveransinformation för skolkunder

Orderbekräftelse

Du får en orderbekräftelse inom 24 timmar, under arbetsdagar. Viktigt att du läser igenom din orderbekräftelse så att allt stämmer.

Fraktbolag och leveranstid

Begreppet ”levtid” på din orderbekräftelse informerar om datum för utlastning från vårt lager. Datum för ankomst till dig kan variera beroende på transportsätt. Vi använder oss av Schenker och Expresservice för våra transporter. Schenker hämtat din leverans hos oss och skickar då en avisering via mail. Där finns ditt sändnings-id och en länk till deras sida där du kan följa din leverans.

Leverans

Där står också när de beräknar att leverera. Det är viktigt att det finns någon på plats som tar emot sändningen, annars debiterar Schenker för en eventuell retur. Observera att mailet från Schenker inte går att svara på. Vill du hellre ha telefonavisering kostar det 150:-. Detta meddelar du i kommentarsfältet när du lägger din order.

Expresservice

Expresservice levererar i regel dagen efter utlastning från oss. De ringer er på leveransdagen för att informera om att de är på väg. Det är viktigt att det finns någon på plats som tar emot sändningen.

Minskad miljöpåverkan

För att minska mijöpåverkan samt underlätta hanteringen i skolan och hålla nere fraktkostnader levereras allt vårt virke i längder om max 2.30m och skivor i maxbredd 0,85 m.

Fraktkostnader

Kostnad för frakt samt eventuell pall och/eller emballage tillkommer.

Retur/reklamation

Vid eventuell retur eller reklamation vänligen kontakta oss på skola@holmtravaror.seså hjälper vi dig.