Skip to main content

Vi söker en inköpare – Sävsjö

Holm Trävaror söker nu ytterligare en medarbetare till vår enhet i Sävsjö.

Som ett steg i Holm Trävarors fortsatta tillväxt och utveckling söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande, samt beredd att lära dig nya saker för att driva företagets inköpsavdelning framåt.

Du har dagligen kontakt med nya och befintliga leverantörer. Arbetsuppgifterna består bland annat av behovsanalys, inköp av material, kalkylering och logistiklösningar. Dessutom kommer du att vara i centrum för företagets övriga inköp och upphandling av förbrukningsmaterial.
Du kommer att jobba i ett glatt inköpsteam som brinner för att alltid hitta det bästa för företaget och dess kunder.  Du är social, stresstålig, målmedveten samt har goda datakunskaper och förmågan att formulera dig väl i tal och skrift, både på Svenska och Engelska.

Har du erfarenhet av att jobba med massivträ ses det som meriterande men är inget krav.
Tjänsten kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 28 juli. Frågor rörande tjänsten besvaras av Carl-Johan Steifeldt på 070-65 214 10.

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.

https://www.youtube.com/watch?v=kUWZW4TC9is