Skip to main content

Holm Trävaror söker Lagerchef – Sala

Holm Trävaror söker nu en medarbetare till vår enhet i Sala.

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande samt beredd att ta dig an uppgifter för att driva företaget framåt.

Du förväntas leda det dagliga arbetet på vårt lager samtidigt som du jobbar operativt. Arbetsuppgifterna består bland annat av delegera order för plockning, lagerförflyttningar, fraktbokningar och logistiklösningar.
Dessutom kommer du att vara i centrum för företagets interna logistik. Du kommer att jobba i ett glatt team som brinner för att alltid hitta det bästa för företaget och dess kunder. Som person är du social, stresstålig, målmedveten. Du har även bra ledaregenskaper och god datakunskap.

Har du erfarenhet av att jobba med massivträ ses det som meriterande men är inget krav. Tjänsten kräver flytande svenska i tal och skrift.

Vi önskar din ansökan och CV insänd till ansokan@holmtravaror.se senast den 18 augusti. Frågor rörande tjänsten besvaras av Bernt Johansson på 070-665 49 70.

Holm Trävaror AB är ett företag som importerar och säljer träbaserade skivor, massivträ, kantlist, lim m.m. främst till inrednings-, köks- och möbelindustrin. Företaget är etablerat i Sala, Sävsjö, Göteborg och Stockholm. Vi är 50 anställda och omsätter ca 230 Mkr.

https://youtu.be/70AolGXxWQ0