Sveza produkter

Björkplywood av högsta kvalitet

Holm trävaror är stolta över att lagerföra och kunna erbjuda produkter från SVEZA. Världens största tillverkare av högkvalitativ naturlig rysk björkplywood.

Produktsortiment

Vi erbjuder hela Svezas plywoodsortiment. Se vårt lagersortiment i vår e-handel – ehandel.holmtravaror.se

SVEZA Interiör Björkplywood

SVEZA INTERIÖR BJÖRKPLYWOOD är ett högkvalitativt byggmaterial med utmärkt hållbarhet och fuktbeständighet. Interiörplywoodet är lätt att arbeta med och är är idealisk för inredning. Det är vattenbeständigt, men det rekommenderas inte att använda det för yttre ytbehandling.

Sveza exteriör björkplywood

SVEZA EXTERIÖR BJÖRKPLYWOOD är ett högkvalitativt byggmaterial med hög hållbarhet och fuktmotstånd. Håller sina prestandaegenskaper under förhållanden med hög luftfuktighet utan att deformeras. Kan användas både inomhus och utomhus.

Sveza Filmbelagd björkplywood

SVEZA filmbelagd björkplywood är en högkvalitativ plywood belagd med hartsbehandlat papper som blir en skyddsfilm under produktionen. Denna typ av plywood används ofta inom byggbranschen och fordonsproduktionen. Det är lätt att montera och arbeta med.

Sveza Drawer

Sveza Drawer
SVEZA DRAWER är en björkplywood som är speciellt utvecklad för tillverkning av möbelkomponenter som innebär skärning med cirkelsågar, fräsning och bearbetning av kanterna.

SVEZA Toy

SVEZA TOY är en björkplywood som klarar alla materialkrav som ställs vid tillverkning av leksaker och möbler för barn. Sveza är en av få tillverkare som kan uppfylla världens mest strikta säkerhetskrav.

SVEZA Laser

SVEZA LASER en björkplywood tillverkad speciellt för utskärning med laser. Finns i två olika kvaliteter.

SVEZA Parquet

SVEZA PARQUET är en björkplywood som uppfyller de viktigaste kraven för tillverkare av golv. Vi erbjuder SVEZA Parkett i två klasser.

SVEZA Titan

Sveza Drawer
SVEZA TITAN – Högkvalitativ björkplywood med extra slitstyrka och slitegenskaper för golv i kommersiella fordon.

SVEZA deck 350

SVEZA DECK 350 är en filmbelagd björkplywood för formsättning vid betonggjutning. Den har ett patenterat rutmönster som underlättar för att mäta upp och kapa i rätt längder.

SVEZA deck 2.0

SVEZA DECK 2.0 – björkplywood för formning vid betonggjutning med högt ställda krav på resultatet. Egenskaper som exempelvis motståndskraft mot UV-strålning och alkaliska lösningar, färgar inte betong, absorberar mindre värme i solljus, rutmönster m.m. 

SVEZA Paint

SVEZA PAINT är en björkplywood som är speciellt utformad för målning. Den homogena ytan gör det möjligt att minska färgförbrukningen, spara tid för förarbeten och få ett slätt, slitstarkt skydd utan sprickbildning.

SVEZA Titan

Sveza Drawer
SVEZA TITAN – Högkvalitativ björkplywood med extra slitstyrka och slitegenskaper för golv i kommersiella fordon.

SVEZA Flex Coated

SVEZA Flex är en flexibel plywood för gjutning och formning. Skivan är idealisk för att bygga pelare, tunnlar, vattenreningsanläggningar och kulturföremål där man vill forma betongkonstruktioner med komplexa geometri.


Holm Trävaror säljer till företag och skolor. Privatpersoner hänvisas till slojd.holmtravaror.se