Skip to main content

Massivträ

Holm Trävaror med över 70 år som leverantör av massivträ på den svenska marknaden.

Vi importerar massivträ från hela världen och har ett stort och brett lagerhållet produktsortiment. Vi har även möjlighet att leverera massivträ i förädlad form. Vårt breda nätverk med många kontakter ger oss möjlighet att finna en mängd träslag utöver vårt lagersortiment.

Vi ser fram emot din förfrågan.

Massivträ
Sågad stock i profil
Sågning i massivplanka

Vårt massivträ sortiment

Varje stock har
sin egen historia

Massivträ är något som verkligen är speciellt och där varje stock har sin egen historia att berätta. Ett fantastiskt levande material där varje sågad planka är unik. Lika unikt och exklusivt blir ofta slutresultatet. 

Miljö – FSC® och PEFC

Miljö & kvalité ligger oss varmt om hjärtat och notera gärna att vi kan leverera massivträ som är FSC®-certifierad och PEFC certifierad (FSC® C071227) (PEFC/05-37-268).

  • Limfogskiva i kök Limfogskiva i kök
  • Exklusiv limfogskiva Exklusiv limfogskiva
  • Trappa av limfog Trappa av limfog
  • Limfogskiva helstav (HS) Limfogskiva helstav (HS)

Certifierat trä för ett hållbart skogsbruk

Holm Trävaror levererar miljö- och rättvisecertifierat trä i så stor utsträckning som möjligt. Handel med certifierat trä ökar träråvarans värde och förbättrar då möjligheterna till ett ansvarsfullt skogsbruk till gagn för miljön, och för de människor som är beroende av inkomst från skogen. 

Miljö en central del

Miljö är en central del i Holm Trävaror AB:s verksamhet. Vi arbetar ständigt med förbättringar och strävar efter att erbjuda produkter samt tjänster med minsta möjliga miljöpåverkan.

Trä som är basen i vårt produktsortiment har unika miljöfördelar då det är förnybart och ingår i naturens ekologiska kretslopp. En av många anledningar varför vi älskar trä!